Seleccionar página

Típica pregunta dels nostres fills que a la majoria dels mortals ens posa en un compromís a l’hora d’explicar.

Us presento una magnífica web construïda en flash que simula el nostre sistema solar, de manera que podem jugar amb ella i veure perfectament tots els seus moviments, fins i tot podem desplaçar-nos a qualsevol data i saber la posició exacta del nostre planeta, el seu satèl·lit i la resta d’astres .

Exemple de la posició de l’eclipsi de sol del 3 octubre 2005 on s’aprecia l’alineació de la terra amb la lluna i el sol, provocant l’eclipsi

Eclipse solar 03/10/2005

Aquí podem veure la situació a dia d’avui, 2011/04/28 a les 18:00. Veiem com la nit es va acostant per orient, falten només 3 hores perquè es faci fosc, i la lluna il·luminada només una petita part, com correspon en la seva fase minvant

Sistema solar

Us deixo l’enllaç de la web

http://www.solarsystemscope.com/  (recomenable flahs player 10.2)

www.jrweb.es