Seleccionar página

El time lapse és una de les tècniques de vídeo que està de moda entre els amants dels vídeos.

Tot i estar parlant de vídeo, la principal peculiaritat d’aquesta tècnica, és que es realitza amb imatges fixes, és a dir, fotos. Consisteix en la captura d’imatges a determinats intervals de temps, aconseguint un efecte d’acceleració de la seqüència. Aquest efecte també es pot aconseguir gravant en vídeo i després accelerant la seqüència).

Per Internet podem trobar infinitat d’exemples. Jo he triat alguns per la seva espectacularitat i concretament un d’ells, el primer, per dues raons: per estar fet per un amic, Joan Roig, i la segona raó per tractar de Son Dureta, la meva segona casa durant 18 anys.

 

CHAMPIONS TIME LAPSE (Madrid – barça)

 

Champions timelapse from timelapses.tv on Vimeo.

TRÀFIC AEROPORTUARI

MAS

CANAL DE PANAMA

 

DEMOLICIÓ D’UNA CASA

ONES A UN MAR DE NIGULS

TORMENTA CAÇADA

 

Showdown with Zeus — a lightning storm timelapse from Lucasberg (Joey) on Vimeo.