Seleccionar página

 En el seu dia vaig escriure sobre fotos reals que semblen trucades, No tot és photoshop. Avui vull mostrar tot el contrari.

Es tracta d’un vídeo que anuncia caramels japonesos . No s’entén res, o almenys el meu japonès no arriba per tant, però la lletra és el de menys. Us convido a veure-ho,només dura 15 segons, i fixeu-vos bé, 15 segons de concentració tampoc és per tant.

https://www.youtube.com/watch?v=DnWFbh69Hzg

Heu vist alguna cosa estranya?

Recordeu que l’anunci és Japonès, que ja de per si solen ser rars, però a part de les extravagàncies orientals hi ha una altra particularitat. L’última nena que apareix en primer pla anunciant els アイス の 実 (Aisu no meu CM, per als que no sapigueu japonès) no és real, és una FRANKESTEIN DIGITAL.

Una Frankenstein digital creada a partir de diferents parts de les altres noies, triant els trets més bonics de cadascuna d’elles.
Us convido a veure el següent vídeo on podreu veure d’on surt la nostra Frankestein digital.

https://www.youtube.com/watch?v=aIpYpRobez4

Dóna una mica de por, no us sembla ….